Lola's Box

Fără îndoială, lumea fashion din România nu duce lipsă de talente, iar Andrei Spiridon este cea mai recentă dovadă. Dacă nu mă credeţi, aruncaţi o privire asupra cele mai recente colecţii pe care o semnează şi care este intitulată 102.

102 by Andrei Spiridon, visual campanie“102” by Andrei Spiridon este o colecţie deopotrivă ostentativă şi delicată. Creaţiile sale îmbină culori sublime, croieli clasice şi materiale senzuale, care au menirea de a surprinde atât latura rafinată, pe alocuri diafană a femeilor, cât şi cea explozivă.

Cu ţinute care sunt perfect adaptate atât pentru momentele importante ale zilei, cât şi pentru cele obişnuite, colecţia lui Andrei Spiridon se situează în zona crepusculară dintre primăvară şi vară. Creaţiile transpun originalitatea în formele ei cele mai plăcute, evidenţiată de detaliile surprinse pe fiecare piesă în parte. “102” are o semnificaţie aparte prin care designerul îşi doreşte să transmită doar vibraţiile pozitive ale creativităţii sale.

This slideshow requires JavaScript.

Andrei Spiridon a studiat moda la una dintre cele mai prestigioase şcoli de specialitate din Milano, acolo unde a lucrat cu nume notorii din industrie. Toate acestea l-au determinat să se întoarcă în ţară şi să îşi creeze propriul brand. Cum poate fi caracterizat brandul său? Fără îndoială este o expresie a seducţiei, misterului, inovaţiei şi luxului.

Colecţia “102” by Andrei Spiridon este disponibilă online pe: http://www.andreispiridon.com.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.